Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

”Undeva la Palilula” se vede la Balanța

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”Undeva la Palilula” se vede la Balanța Share ”Undeva la Palilula” se vede la Balanța


Filmul ”Undeva la Palilula”, în regia lui Silviu Purcărete este un proiect grandios care reuneşte importante nume din lumea teatrului şi filmului românesc. Decorurile sunt semnate de Helmut Stürmer şi Dragoş Buhagiar, costumele de Lia Manţoc, iar muzica de Vasile Şirli.

Filmul este produs de Tudor Giurgiu. Din distribuţia filmului fac parte actori români de renume precum Ofelia Popii, Răzvan Vasilescu, George Mihăiţă, Ilie Gheorghe şi Ioana Crăciunescu. Rolul principal este jucat de actorul Teatrului Maghiar din Cluj – Dimeny Aron, dar publicul îl va putea revedea într-un rol principal pe Constantin Chiriac, directorul Teatrului Naţional ”Radu Stanca” şi al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, rămas în memoria multor cinefili pentru interpretarea rolului Nilă din filmul ”Moromeţii” de Stere Gulea..

”Undeva la Palilula” spune povestea lui Serafim, un tânăr doctor, care primeşte repartiţie pe termen scurt la spitalul din Palilula ca urmare a decesului precedentului medic pediatru, nea Pantelică. Filmul va fi prezentat zilnic, în perioada 27 aprilie – 3 mai, la Hala Balanţa. Proiecţiile vor începe la ora 21:00, în sala de spectacol unde au loc de obicei reprezentaţiile pentru mega – producţia ”Faust”.
******
Accesul publicului la proiecţie se face pe baza biletelor puse în vânzare la Agenţia Teatrală şi online pe www.tnrs.ro. Preţul unui bilet este de 20 lei

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută