Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Expoziția minților

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Expoziția minților Share Expoziția minților


Fundația Romanian Angel Appeal (RAA) și partenerii săi vă invită vineri, 20 aprilie, începând cu orele 18:00 la vernisajul “Expoziției minților”.

Expoziția reunește desene ale unor copii și tineri cu autism, alături de desene ale persoanelor tipice, realizate în cadrul campaniei “Arată-mi ce-ți trece prin minte!”, desfășurată la sfârșitul lunii martie.

Peste 1.000 de persoane, printre care și copii și tineri cu autism, au desenat “ce le-a trecut prin minte” pe site-ul campaniei, www.cetitreceprinminte.ro.

De la vacanță, la persoana iubită, pasiuni, sosirea primăverii, o zi în parc, zâmbete, propria aniversare, jucării așteptate… fragmente de gânduri au legat peste 1.000 de oameni, într-o mișcare ce a stârnit rumoare pe Internet.

Expoziția face cunoscute publicului bucureștean parte din aceste desene și arată că, atunci când găsim un mijloc de exprimare comun, putem avea surpriza să descoperim că gândurile noastre sunt mai asemănătoare decât am crede.
Expoziția este organizată în mansarda Librăriei Bastilia, din Piața Romană, nr. 5 și va fi deschisă publicului în perioada 20 – 29 aprilie.

La vernisajul de mâine, de la ora 18.00, veți afla mai multe despre campania “Arată-mi ce-ți trece prin minte!” și despre copiii și tinerii speciali.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută