Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Raku în Euphoria Music Hall

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Raku în Euphoria Music Hall Share Raku în Euphoria Music Hall


După gălăgia de dinaintea concertului acompaniată de un minunat glas de trompetă (al cărui rost, sincer nu l-am înțeles) a urcat pe scena Dj Maka (Camuflaj). În acel moment s-a făcut liniște: în sfârșit cineva a schimbat muzica aceea infernală care i-a facut pe oamenii veniți pentru Raku să se apropie de scenă, veniți toți de pe hol sau alte locuri de unde se refugiaseră de zgomotul țipător al muzicii acompaniate de… Ați înțeles voi.

Cred că toți „muzicienii” ăștia s-au uitat de prea multe ori la filmul It’s All Gone Pete Tong și-au învățat că și surzii pot să facă muzică, sau… ce-o mai fi și aia. În fine, hai să trecem la concert. După ce Maka s-a făcut auzit și au început oamenii să se apropie, la scurt timp au urcat pe scena Cristi Chelsoi și Raku. Pentru că ascult Raku de pe vremea albumului „În mediu vitreg”, nu mă așteptam la o atmosferă atât de colorată. Mă așteptam la o atmosferă de concert folk, cu puțini oameni în picioare.

Ei bine, m-a bucurat faptul că văd atâta lume în picioare și m-a bucurat și mai tare că majoritatea lor știau și versurile. Am putut să ne bucurăm de piese ca Idealuri tovarășilor, Serviciul de informații, Ghețar balcanic, Memento mori!, Egali din naștere și versuri de la multe altele, atât de pe albumele „În altă frecvență”, „Fuzionare”, „Rezistența”, cât și din colaborări cu Kazi Ploae, Vlad Dobrescu și Pacha Man. Pe finalul concertului și-a făcut apariția pe scenă și Blazon, după care concertul s-a încheiat cu piesa Strike like puțin după ora 2.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută