Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Klausen Burger

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Klausen Burger Share Klausen Burger


Ori de câte ori ajungi la restaurantul – berărie Klausen Burger, nu poți să nu remarci în primul rând panorama superbă a Clujului, și asta pentru că restaurantul se află (din toate punctele de vedere) la înălțime. Situat la etajul 4 al Complexului Comercial Central, Klausen Burger se remarcă prin specificul culinar bavarez.

Dacă nu ați avut până acum ocazia de a gusta delicioșii cârnați de casă autentici bavarezi, acum este momentul să o faceți, pentru că nicăieri în oraș nu veți găsi ceva mai bun. De la salate (Grecească, Somon Grill, Caesar, Salata Klausen Burger sau Salată Germană) până la preparate din bucătăria internațională (pizza, paste, ciorbe), puteți încerca o mulțime de bunătăți, însă noi vă recomandăm să nu ocoliți platoul tirolez și frigăruii Klausen Burger, adevărate răsfățuri culinare. Și ce altceva merge mai bine cu un platou bavarez decât o bere tradițională cu caracter bavarez: Klausen Burger Gold, Weissbier sau Dark!

Regele Ferdinand 22 – 26 (la etajul 4 al Centrului Comercial Central)
Telefon: +40 372 717 552

Program:
L – J – D: 10 – 02
V – S: 10 – 03

klausenburgerberarie@yahoo.ro
www.klausenburger.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută