Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

1001 de nopţi petrecute în Opium Stage

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 1001 de nopţi petrecute în Opium Stage Share 1001 de nopţi petrecute în Opium Stage


De cum intri în Opium Stage, se cheamă că ai facut primul pas către un loc “de poveste”. Acum, fie că povestea ta presupune o seară liniştită, la o narghilea, sau o noapte sălbatică, de dansat pe tejgheaua barului, în Opium Stage ai ambele posibilităţi.

Barul e suficient de spaţios pentru a găzdui o petrecere pe cinste, însă are şi separeuri pentru cei care vor intimitate. Aranjat precum localurile franţuzeşti ale secolului XIX, când absintul şi opiumul erau la putere, Opium te lasă să te pierzi în reverie printre statuete, măşti, scări întortocheate şi lumini difuze. Şi poţi să te bucuri de atmosferă cât vrei, fiindcă barul este printre puţinele locuri din zona “Valea Regilor” care stau deschise până dimineaţa.

Aşadar, învăluie-te în fumul aromat al unei narghilele şi bucură-te de muzica chill out, în fiecare seară de duminică. În rest, încearcă-ţi corzile vocale şi răbdarea celor din jur la seara de karaoke, în fiecare miercuri :). Cine ştie, poate vreo sosie a lui Enrique Iglesias va face rost de numărul tău şi te va chema din nou în seara urmatoare, joia, care este dedicată blind date-urilor. Iar dacă vă plăceţi, mai cheamă-l şi sâmbătă, pentru că noaptea este rezervată tot distracţiei, cu un clubbing party. Luni şi marţi este închis, pentru odihnă, însă apoi o luăm de la cap.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută