Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Bruce Willis revine în Lumina rece a dimineţii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bruce Willis revine în Lumina rece a dimineţii Share Bruce Willis revine în Lumina rece a dimineţii


[![](/uploads/16046/16046.jpg)](http://ro.hit.gemius.pl/hitredir/id=..6Q1Lhko51_3OlJnirUCNTI73wBQQLKCW_2gH5sC5X.G7/fastid=2377900603271727188/stparam=phmkemjlvj/url=http://www.mercedes-benz.ro/content/romania/mpc/mpc_romania_website/rong/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/b-class/w246/advice_sales/finance_b_class.html?csref=_dsp_zilesinopti_adw:kw13-12:095dobanda)

Un action hero veritabil, Bruce Willis isi asteapta fanii la cinema din 13 aprilie, odata cu premiera noului sau film Lumina rece a diminetii,in care interpreteaza un personaj extrem de complex, cel al unui agent CIA, dispus sa faca orice pentru a-si salva familia.

Cel care il interpreteaza in film pe fiul reputatului agent Martin Shaw (Bruce Willis) este Henry Cavill, care a putut fi admirat de curand la cinema in interpretarea lui Tezeu din Immortals/ Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor.

Duplicitatea personajului interpretat in Lumina rece a diminetii il intriga pe legendarul Bruce Willis: ,,Mi-a placut relatia dintre tata si fiu si restul familiei, m-a intrigat ideea de a descoperi ca un om nu este ceea ce ti-ai inchipuit ca este. Imi doream sa lucrez cu Mabrouk si Henry, iar acesta era un scenariu ideal, realmente foarte bine scris”, declara actorul.

Alaturi de Bruce Willis si Henry Cavill in film mai joaca si Sigourney Weaver, care pentru prima data in cariera va interpreta un personaj negativ. ,,Ma distrez de minune. E mult mai nostim decat credeam sa joci roluri negative”, a spus e ape platourile de filmare vis a vis de aceasta provocare.

Lumina rece a diminetii este un film de actiune despre cum un concediu linistit pe coasta insorita a Spaniei se transforma intr-un cosmar pentru Will Shaw (Henry Cavill), un proaspat om de afaceri, care porneste intr-o vacanta alaturi de parintii sai, pe un iaht. Nefiind oricum intr-o dispozitie prea buna din cauza problemelor de la serviciu, situatia devine si mai tensionata pentru Will datorita atitudinii extrem de critice a tatalui sau, Martin (Bruce Willis).

Lucrurile iau insa o intorsatura cu adevarat dramatica dupa ce Will pleaca pe tarm cateva ore. Atunci cand revine gaseste toate lucrurile ravasite pe vas si semne clare ale unei lupte pe viata si pe moarte. Nestiind unde ii sunt parintii, tanarul descopera secretele familiei sale abia in momentul in care incepe sa fie urmarit de niste criminali cu sange rece; agenti guvernamentali, care nu se dau in laturi de la nimic pentru a obtine ce vor.

Fara niciun ajutor din partea politiei, acuzat chiar de o crima pe care nu a comis-o si cu zeci de agenti CIA pe urme, Will porneste intr-o cursa disperata pentru a pune cap la cap piesele cumplitului puzzle si a salva ce a mai ramas din familia sa.

MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane un action thriller incarcat de suspans si situatii explozive, Lumina rece a diminetii, care din 13 aprilie va putea fi vizionat in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Baneasa, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Iasi, Timisoara, Pitesti, Targu Mures), Gendale Studio, Cityplex (Constanta, Brasov), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Arta (Targu Mures).
![](http://ro.hit.gemius.pl/redot.gif?id=..6Q1Lhko51_3OlJnirUCNTI73wBQQLKCW_2gH5sC5X.G7/fastid=2305843009233799252/stparam=sgfebppglo)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută