Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Un club care e… varză?!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Un club care e… varză?! Share Un club care e… varză?!


Când am aflat că e un bar care se cheamă “**E… varză**”, am zis că trebuie să-l văd! Curiozitatea a omorât pisica, dar măcar a murit experimentată :). Aşa că am vrut să văd pe blana mea cât e de varză. Şi… nu e. Barul e foarte spaţios, are şase încăperi mari, plus o terasă care se va deschide în câteva săptămâni.

Barul se vrea un loc al tuturor prietenilor din lume, iar dacă prietenii sunt şi munţomani, cu atât mai bine, pentru că se organizează seri de folk. Am înţeles că se şi dansează, însă nu am detectat viaţă la capitolul ăsta în seara în care am fost. Muzica e de la oldies, blues şi rock’n’roll în sus, mai “greşind” din când în când şi cu câte un AC/DC sau Skunk Anansie. O chestie foarte mişto e expoziţia de picturi cu vânzare, realizate de persoane cu schizofrenie, fondurile fiind apoi direcţionate către acestea.

Ca ultim detaliu: ciudat pentru un bar de munţomani, însă înăuntru se fumează şerpeşte. Inutil să mai întreb de aerisire.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută