Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Rigoletto la Grand Cinema Digiplex

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rigoletto la Grand Cinema Digiplex Share Rigoletto la Grand Cinema Digiplex


În aprilie, Băneasa Shopping City continuă seria de evenimente culturale de la Grand Cinema Digiplex cu Rigoletto.

Opera lui Verdi, unul dintre cele mai celebre spectacole italiene, va fi proiectată în format HD pe 17 aprilie 2012, ora 21:15. Spectacolul este transmis live de către Royal Opera House, iar Grand Cinema Digiplex este singurul cinematograf din România inclus în program.

Rigoletto este o poveste despre intrigi şi pasiune, plasată în Mantua şi acompaniată de faimoasele melodii ale lui Verdi. Printre acestea se numără una dintre cele mai populare arii din toate timpurile, “La donna e mobile”. Rigoletto prezintă destinul bufonului de la curte care îndrăzneşte să provoace un nobil şi sfârşeşte prin a fi pedepsit pentru insolenţa lui.

Reprezentaţia live oferă iubitorilor de cultură o experienţă inedită, combinând muzica, teatrul şi emoţia artistică într-un spectacol HD captivant. Considerată a fi una dintre cele mai mari realizări ale lui Giuseppe Verdi, Rigoletto continuă să încânte publicul din toată lumea cu aceeaşi forţă cu care o făcea şi la premiera de acum 160 de ani.

Preţul unui bilet la spectacolul “Rigoletto”, transmis live la Grand Cinema Digiplex, este de 100 lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută