Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Începutul unei alte vieţi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Începutul unei alte vieţi Share Începutul unei alte vieţi


În aceste zile primim Lumină. Pe care o ducem în suflete tot anul şi care ar trebui să ne lumineze calea, să ne facă mai buni, mai deschişi la suflet. Sărbătorim Învierea Domnului, curaţi şi cu iubire faţă de aproapele nostru. Nu ar trebui să fim atât de preocupaţi de bunătăţile care ne vor umple masa de Paşti, cei mai tineri să nu se gândească la noaptea Învierii ca la un bun
prilej de întâlnire cu prietenii şi punct de plecare în cluburi.

Măcar acum să încerce să privească acest moment de miez de noapte ca pe o sărbătoare a vieţii de dincolo de moarte. Atât de des văd în noaptea de Înviere venind la biserică în alai tineri gălăgioşi, fete în fuste scurte şi machiate strident, care vin de formă, că aşa se face, aşa e obiceiul, un popas doar în lunga seară de petrecere în oraş. Fără să simtă, fără să ţină cont de semnificaţia jertfei, fără să fie atinşi de însemnătatea Învierii Domnului, începutul unei alte vieţi.

În aceste zile ne adunăm în jurul familiei, cu toată dragostea şi bunătatea sufletească. Ne bucurăm împreună, sărbătorim alături de cei dragi şi încercăm pentru o vreme să uităm de necazuri şi greutăţi pentru a fi senini şi plini de iubire la cea mai mare sărbătoare a creştinilor, Învierea Domnului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută