Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Electricity In Our Homes concertează în România

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Electricity In Our Homes concertează în România Share Electricity In Our Homes concertează în România


Veste bună pentru iubitorii de muzică alternativă. Trupa art-rock **Electricity In Our Homes** vine în România. Trio-ul format din Paul Linger (baterie), Bonnie Carr (bas/voce) şi Charles Boyer (chitară/voce) va concerta la noi în ţară **miercuri, 18 aprilie, în Control Club**.

Trupa **Electricity In Our Homes**, originară din Londra, a pornit într-un turneu european de promovare a mult aşteptatului album de debut, **Dear Shareholder**, care apare după 5 ani de la înfiinţarea trupei, dar după o lungă serie de EP-uri şi single-uri 7″.

După ce a făcut senzaţie pe scena muzicală londoneză cu show-ul lor frenetic şi plin de originalitate, trio-ul vine să cucerească publicul românesc printr-un sound care îmbogăţeşte tematici de avant-garde rock cu efecte incredibile, cu nuanţe de rock-progresiv şi o sensibilitate post-punk ce conferă unicitate stilului lor. Un stil captivant caracterizat de capacitatea celor de la **Electricity In Our Homes** de a se juca cu genurile şi liniile melodice într-un mod care a convins şi presa de specialitate de originalitatea lor.

**Control Club** îşi deschide porţile la ora 21:00 şi aşteaptă pe toţi ascultătorii muzicii de acest gen, mai ales că intrarea este liberă. După concert rămâneţi pe ringul de dans pentru că aveţi after-party cu Nek.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută