Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Noaptea Agenţiilor 2012

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noaptea Agenţiilor 2012 Share Noaptea Agenţiilor 2012


Agentiile de comunicare care isi doresc sa participe anul acesta la Noaptea Agentiilor, se mai pot inscrie pana pe 20 aprilie, orele 18.00. Conditiile de participare si regulamentul de inscriere se gasesc pe site-ul evenimentului, www.noapteaagentiilor.ro

Noutatea de anul acesta este ca se pot inscrie in proiect si agentii de PR. Pana in acest moment, 15 agentii si-au anuntat deja participarea la editia de anul acesta a evenimentului, care va avea loc pe 15 mai, incepand cu orele 2000.

Evenimentele din agentii vor putea fi urmarite si online, pe siteul oficial www.noapteaagentiilor.ro – prin intermediul serviciului de transmisiune live oferit de Distinct [www.distinct.ro].

Noaptea Agentiilor, un proiect initiat si organizat de The Institute, isi propune sa promoveze creativitatea romaneasca, implicand agentiile de comunicare intr-o serie de evenimente interactive ce au loc simultan, pe parcursul aceleiasi nopti, in sediile agentiilor, dar si in spatii conexe.

In cadrul primelor doua editii ale evenimentului, peste 4000 de vizitatori au trecut pragul celor 21 de agentii participante.

Partener media principal: Zile si Nopti

Parteneri media: IQads si Institute, the Magazine

Serviciile de video live streaming sunt asigurate de Distinct.

Noaptea Agentiilor este un proiect initiat si organizat de The Institute, care isi doreste sa faciliteze socializarea in randul celor pasionati de publicitate, dar si sa permita publicului larg sa treaca pragul agentiilor lor preferate, intr-un cadru informal si relaxat.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută