Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Noi perspective pentru elevi, prin AIESEC

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noi perspective pentru elevi, prin AIESEC Share Noi perspective pentru elevi, prin AIESEC


O veste bunã pentru elevii claselor 5-8 din şcolile braşovene, deoarece AIESEC Braşov a iniţiat proiectul STEP BY STEP, un proiect educativ dedicat dezvoltãrii personale a elevilor. Sesiunile de pregãtire sunt susţinute de voluntari internaţionali în limba engleza, ei fiind aduşi în Braşov de AIESEC.

In Braşov sunt peste 10.000 de elevi care frecventeazã cursurile şcolilor generale; de aceea AIESEC, cea mai mare şi mai activã asociaţie de tineri din Braşov, vine în sprijinul a 200 de elevi care vor sa înveţe mai multe decat ceea ce învaţă la şcoalã.

Şcolile participante sunt Colegiul de Ştiinţe Grigore Antipa, Colegiul Naţional Dr. Ioan Meşotă, Liceului Teoretic ‘Andrei Mureşanu’, Şcoala Generală Nr.1, Şcoala Generală Nr. 5 şi Şcoala Generală Nr 8.

Proiectul este finanţat prin Programul Tineret în Acţiune, program pus în aplicare de Comisia Europeană şi AIESEC.
Sesiunile interactive sunt livrate de cinci voluntari din Estonia şi Macedonia, care vor pune accentul pe îmbunătăţirea capacitaţii de vorbire a limbii engleze, lucrul în echipã, socializare între elevi, abilitaţi de prezentare şi capacitatea lor de a trece peste barierele culturale.

Aceste pregãtiri sunt gratuite, iar înscrierile s-au făcut în perioada 6-21 martie pentru cei 216 de candidaţi.

Pregătirile au început să se desfășoare, elevii fiind entuziasmați de aceste sesiuni ținute de către internaționalii veniți pe proiect.

– Persoanã de contact:
– Badea Ionela
– Coordonator Step by Step
– Telefon: 0727 950 736
– Email: ionela.badea@aiesec.net

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută