Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Am văzut: Invincibilii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Am văzut: Invincibilii Share Am văzut: Invincibilii


[![](/uploads/16046/16046.jpg)](http://ro.hit.gemius.pl/hitredir/id=..6Q1Lhko51_3OlJnirUCNTI73wBQQLKCW_2gH5sC5X.G7/fastid=2377900603271727188/stparam=phmkemjlvj/url=http://www.mercedes-benz.ro/content/romania/mpc/mpc_romania_website/rong/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/b-class/w246/advice_sales/finance_b_class.html?csref=_dsp_zilesinopti_adw:kw13-12:095dobanda)

Dacă n-ai mai văzut de ceva timp o comedie în adevaratul sens al cuvântului, care să te facă să râzi în hohote, pe alocuri chiar până la lacrimi, atunci e cazul să te duci să vezi **”Invincibilii”**.

" "

The Intouchables, pe numele lui oficial, este un blockbuster franţuzesc, care nu are cu ce să dezamăgească: este un mix bine proporţionat de dramă şi comedie, cât să nu ieşim din sală cu ochii umflaţi de plâns, dar nici fără să ne fi luat porţia sănătoasă de râs. Povestea, inspirată dintr-un caz real, este tristă la baza ei, dar, paradoxal, te ţine mai bine de trei sferturi din film cu zâmbetul pe buze, datorită replicilor extrem de amuzante, multe dintre ele încărcate de ironie. Haz de necaz, cum ar zice românul.

Pe lângă asta, din Invincibilii ne putem extrage şi câteva lecţii serioase. Philippe este un aristocrat înstărit care, în urma unui accident de parapantă, rămâne paralizat de la gât în jos. El învaţă împreună cu Driss, noul lui îngrijitor de culoare, lecţia prieteniei fără bariere, lecţia despre adevăr şi frumuseţea lui, despre cum să înfruntăm cu simţul umorului, cu sinceritate şi curaj greutăţile cu care viaţa ne pune faţă în faţă. Driss îl ajută pe Philippe să redescopere lucruri care pentru el păreau imposibile, acele lucruri pe care banii nu le pot cumpăra: distracţia, aventura, plăcerea, prietenia adevarată.

Toate acestea, la care se adaugă o coloană sonoră de excepţie, plus sentimentul acela plăcut că ai văzut un film cu adevarat bun, fac din Invincibilii un film ce nu trebuie ratat!
![](http://ro.hit.gemius.pl/redot.gif?id=..6Q1Lhko51_3OlJnirUCNTI73wBQQLKCW_2gH5sC5X.G7/fastid=2305843009233799252/stparam=sgfebppglo)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută