Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Începe Târgul de Paști 2012. În Piața Mare

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Începe Târgul de Paști 2012. În Piața Mare Share Începe Târgul de Paști 2012. În Piața Mare


Între 6 și 15 aprilie, sibienii sunt așteptați, la cea de-a treia ediție a Târgului de Paști. Organizat în Piața Mare din Sibiu, Târgul de Paști din acest an reunește 40 de comercianți din 17 județe ale țării, care vin în fața sibienilor cu cele mai potrivite cadouri pentru această sărbătoare. Iar Iepurașul le aduce celor mici momente de bucurie, un trenuleț ce va fi pregătit să îi poarte într-o călătorie magică, zeci de iepurași într-un minizoo deschis, unde se vor putea juca împreună cu micuții urechiați, jocuri și ponei de călărit.

La Târgul de Paști sibienii vor putea găsi ouă naturale încondeiate manual, ouă din lemn pictate manual, ouă îmbrăcate în mărgele, ouă de pus în „pomul de Paști”, coșuri împletite din nuiele, coșuri brodate, decorațiuni de Paști din flori naturale, tablouri pictate pe scoarță de copac, piatră sau sticlă, obiecte din lemn, lumânări decorate manual, articole din sticlă pictată manual, cd-uri, articole din piele lucrate manual, jucării, bijuterii, produse pralinate, turtă dulce, dulciuri de casă, prăjituri, pernițe pufoase personalizate, produse din ghimbir, cașcavaluri maturate și mezeluri afumate ungurești, vestimentație rustică din in și bumbac, mic mobilier pictat manual, produse naturiste, flori și multe articole din foi de porumb împletite.

„Târgul de Paști este un eveniment interactiv și se adresează tuturor, celor care caută cadouri, dar și celor care se bucură de venirea primăverii. Astfel am organizat jocuri interesante pentru toate vârstele și ne așteptăm să fie pe placul vizitatorilor.”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul Târgului de Paști din Sibiu. Pe lângă jocuri, vizitatorii vor putea vizita o expoziție de icoane pe sticlă a artistei Lucia Nica în Centrul de Informații pentru Turiști din Piața Mare, pe toată perioada târgului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută