Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Moneyball pe BLU-RAY si DVD

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Moneyball pe BLU-RAY si DVD Share Moneyball pe BLU-RAY si DVD


Cu sase nominalizari la Premiile Oscar, printre care se numara categoriile „Cel mai bun film”, „Cel mai bun actor in rol principal” si „Cel mai bun actor in rol secundar”, drama inspirationala Moneyball: Arta de a invinge este disponibila in format BLU-RAY si DVD, incepand cu 4 aprilie, in toate magazinele de specialitate partenere Pro Video.

Ecranizare a best-seller-ului omonim semnat de Michael Lewis, filmul Moneyball: Arta de a invinge este bazat pe povestea adevarata a fostului jucator de baseball, Billy Beane (Brad Pitt), care devine managerul echipei Oakland, intr-un moment critic al existentei acesteia.

Dupa ce majoritatea jucatorilor pleaca la cluburi mai mari, atrasi de oferte salariale mult mai bune, Billy trebuie sa reorganizeze echipa, astfel incat sa aiba in continuare sanse la castigarea campionatului. Ambitios si perfectionist, el va revolutiona lumea baseball-ului alegand noi jucatori din randul celor ignorati sau respinsi de alte cluburi, pe motiv ca nu mai sunt foarte tineri, au un caracter dificil sau au fost accidentati.

In ciuda criticilor primite din partea colegilor si a presei, Billy reuseste performante uluitoare, revolutionand intreaga lume a sportului.

Cu Brad Pitt, Jonah Hill, Philip Seymour Hoffman si Robin Wright in rolurile principale, filmul aduce si o serie de elemente bonus exclusive foarte interesante pe BLU-RAY si DVD: Gafe cu Brad Pitt si Jonah Hill, Scene cazute la montaj, making of, un tur in culise si constructia echipei.

Un produs marca Sony Home Entertainment, distribuit de catre Pro Video, filmul Moneyball: Arta de a invinge poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format BLU-RAY si DVD, la un pret recomandat de 51.90 RON si 79.90 RON.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută