Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Cum a fost la Preview V for Vintage

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum a fost la Preview V for Vintage Share Cum a fost la Preview V for Vintage


Sambata, 31 martie 2012 intre orele 12:00 si 20:00, Cafe Antipa a fost zona fierbinte a orasului. Peste 1.000 de persoane au vizitat Preview-ul celei de-a 8-a editii a celui mai asteptat targ de moda si cultura vintage, V for VINTAGE.

Toti cei prezenti s-au putut bucura de atmosfera La Dolce Vita, proba haine vintage si de designer indraznet de colorate, gusta bunatati si poza in tinutele preferate. Pe tot parcursul zilei, terasa Cafenelei Antipa – deschisa special pentru o zi cu ocazia evenimentului – a primit pe toti cei care au dorit sa se relaxeze si sa savureze un cocktail Aperol.

Vizitatorii au petrecut ziua intr-un tur al celor mai deosebite, delicate si excentrice produse, selectate cu ocazia imbobocirii pomilor din Bucuresti. Preview-ul V for Vintage La Dolce Vita a reunit atat prietenii nostri din editiile anterioare, cat si new entries din domeniile vintage, design, bijuterii si accesorii.

Preview-ul V for Vintage precede ce-a de-a 8-a editie a targului, care va avea loc in luna mai. Extinsa pe o perioada de doua zile, aceasta va recrea atmosfera La Dolce Vita intr-un spatiu-surpriza.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută