Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Ceainăria Cinci – five o’clock tea

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ceainăria Cinci – five o’clock tea Share Ceainăria Cinci – five o’clock tea


Am descoperit locul perfect în care poţi scăpa de stres şi caniculă. Copacii fac umbră şi ţin răcoare, florile te relaxează, tavanul iatacului este în culorile curcubeului, iar varietatea ceaiurilor te fură şi te face să vrei să le încerci pe toate.

Canapelele joase abia aşteaptă să leneveşti pe ele (descălţat) fie că vrei să citeşti sau să te foloseşti de wi-fi pentru a lucra. Îţi poţi alege combinaţia de fructe pe care o vrei dacă ai decis să bei un suc natural. Zmeura, pepenele galben şi nectarinele sunt doar câteva dintre sortimentele rare pe care acesta mică oază de linişte ţi le poate oferi într-un amestec făcut pe loc. Să-ţi mai spun şi de turta dulce sau de dulceaţa cu biscuiţi sau te-am convins deja?
ă
Pe mica scenă improvizată uneori se ţin evenimente despre care poţi afla detalii pe pagina lor de Facebook, iar gazdele îţi pun la dispoziţie table de şah sau domino pentru recreere. [Ceainăria Cinci](http://bucuresti.zilesinopti.ro/locuri/ceainaria-cinci.html) poate fi găsită pe strada Olimpului nr. 13, în zona B-dului Mărăşeşti, în incinta hostelului Doors. Accesul cu biciclete şi animale de companie este permis.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută