Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Viața nevăzută a breakdancerilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Viața nevăzută a breakdancerilor Share Viața nevăzută a breakdancerilor


Filmul care arata viata a sase dintre cei mai buni breakdanceri din lume din spatele reflectoarelor, „Turn it Loose”, va putea fi vizionat marti, 3 aprilie, incepand cu ora 19.30, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City. Biletul de intrare are un pret special, de 20 RON.

Doi dintre protagonistii filmului, Roxrite (campionul mondial en-titre) si Ronnie (campionul mondial din 2007) vor fi prezenti la film pentru o sesiune de autografe.

Prin ochii a sase breakdanceri, participanti in cea mai importanta competitie de b-boying din lume, Red Bull BC One, lasam de-o parte orice preconceptie si intram in spatele reflectoarelor. Filmul reuseste sa intre in interiorul vietii lor, descoperind cat de greu i-a fost acestui fenomen de dans sa se faca cunoscut la nivel mondial – aproximativ 30 de ani in care dansatorii si-au depasit limitele, atat fizic, cat si psihic, impingand dansul clasic la noi dimensiuni, greu de imaginat la vremea respectiva.

TURN IT LOOSE combina drama umana cu intensitatea vizuala a dansului in sine, pentru ca dansul este cel care face aceste personaje cu totul exceptionale. Pe langa competitia in sine, le aflam povestile, ne uimesc cu aptitudinile lor, prin muzicalitate si perseverenta.

Pentru prima oara in Romania, pe 7 aprilie vom avea calificari locale pentru campionatul mondial de breakdance, Red Bull BC One. Juriul, format din Roxrite, Ronnie si Focus, va decide care dintre cei 16 finalisti romani va merge in calificarile zonale din Rusia.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută