Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Sarmalele Reci in Garage Club

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sarmalele Reci in Garage Club Share Sarmalele Reci in Garage Club


In GARAGE club & lounge, micul si cochetul dar plin de energie club din Piata Romana (strada George Enescu 25), seria concertelor continua cu veteranii de la Sarmalele Reci.

De 19 ani, Sarmalele Reci este una dintre cele mai originale si mai sanatoase aparitii de pe scena muzicala romaneasca. “Mai putin comode… mai putin conformiste… cam deranjante… deci reci”, dupa cum se autodefinesc.

Chiar daca vremurile se schimba, la radiouri rock-ul isi gaseste greu locul, trupa cu nume rece e primita mereu cu caldura de fanii din generatii foarte diverse. Special pentru publicul din Garage Garage club & lounge, Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Dragan, Mircea Horvath si Vlady Sateanu au inclus in setlist piese de pe albumul care se va lansa foarte curand.

Desi locurile sunt limitate la GARAGE club & lounge (recomandam publicului sa rezerve mese din timp), stim sigur ca vor veni multe personaje binecunoscute de sarmalisti: Violeta (duce galeata la gunoi), Ana (are mere), Blonda (din blocul meu), Rigid Aurel, (care n-a citit decat Asimov), probabil chiar si Gasca de la bloc.

Asadar, vineri, 6 aprilie sunteti invitati in universul colorat si plin de personaje al Sarmalelor Reci.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută