Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Cărţi pentru copiii de la Centrul Sf. Sofia

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cărţi pentru copiii de la Centrul Sf. Sofia Share Cărţi pentru copiii de la Centrul Sf. Sofia


In 11 aprilie, echipa de la **Fundaţia Calea Victoriei** isi doreste sa faca un cadou de **Paste** copiilor de la **Centrul de zi Sfanta Sofia din Bucuresti**, un asezamant ce a fost infiintat de curand si are nevoie, in acest moment, de sprijinul celor din jur.

Ei s-au gandit sa-i incurajeze sa isi formeze o biblioteca, de aceea va invita sa ii ajutati sa stranga cat mai multe carti frumoase pentru copii: povesti, literatura potrivita varstei, albume despre viata animalelor, istorie, geografie etc. Bineinteles, orice forma de ajutor este binevenita.

In perioada 29 martie – 11 aprilie, de luni pana vineri, intre orele 11.00-20.30 si sambata intre orele 11.00-13.00, puteti duce carti sau rechizite la **sediul fundatiei – str. Caimatei 20, et. 3 (zona Piata Rosetti)**. Joi, 12 aprilie, cei de la fundatie vor merge la centru sa duca darurile.

Deocamdata, la **Centrul de zi Sfanta Sofia** invata, iau masa de pranz si isi petrec mare parte din timpul liber 20 de copii cu varste intre 6 si 14 ani, proveniti din familii cu situatie materiala deficitara, conditii precare de locuire, sau familii monoparentale. Din toamna, centrul se va ocupa de 40 de copii.

Ii puteti ajuta sa afle ca in jurul lor exista multe lucruri frumoase si interesante, ce merita si pot fi descoperite!

Program colectare carti:
L-V: 11.00-20.30
S: 11.00-13.00

Adresa: Fundatia Calea Victoriei, str. Caimatei 20, et.3 (zona Piata Rosetti)
Pentru detalii: livia@victoriei.ro; Tel: 0735 863 846

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută