Aici cel mai bine vii cu mulţi prieteni, ca să puteţi comanda cât mai multe preparate din care apoi să gustaţi cu toţii. Mai precis, nu poţi pleca din Piccolo Mondo înainte să încerci următoarele: humusul cu muguri de pin şi pe cel cu carne, mutabalul, tabulele (salata de pătrunjel cu mentă şi germeni de grâu), vita în sos de rodii, kebabul picant de oaie, sau puiul marinat. Totul obligatoriu cu lipia specific libaneză, care e cea mai bună din Bucureşti, umflată ca o pernă, bine prăjită şi presărată cu seminţe de susan.
Meniul merge de minune cu un pahar de vin roşu demisec, iar la final, chiar înainte să ceri nota de plată, comandă şi-o narghilea să meargă mai bine digestia. Aromele de fructe sunt cele mai potrivite, asta dacă nu cumva preferi un desert cu biscuite pisat, miere şi nucă, sau pe cel cu cremă de lapte şi blat îmbibat însiropat cu cafea si cu migdale crocante.