Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

Grand Cinema Digiplex sărbătoreşte Sf. Valentin

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Grand Cinema Digiplex sărbătoreşte Sf. Valentin Share Grand Cinema Digiplex sărbătoreşte Sf. Valentin


Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City pregăteşte perechilor de îndrăgostiţi o mulţime de surprize cu ocazia Valentine’s Day! Atmosfera romantică şi ofertele speciale îţi vor face ziua mai frumoasă alături de persoana iubită.

Cei mai romantici sunt invitaţi, începând cu 14 februarie, să îşi declare dragostea sau să îşi ceară jumatatea in casatorie într-un mod inedit. Grand Cinema Digiplex va pregăti flori, şampanie, bomboane şi, bineînţeles, un ecran de sală de cinema pe care să vă vadă toţi prietenii. Pentru acest lucru trebuie să trimiteţi un mail pe office@grandcinemadigiplex.ro.

Cinefilii au parte şi de alte surprize: toţi cei care vin la film pe data de 14 februarie şi achiziţionează două bilete primesc cadou un meniu Romantic (un popcorn mare şi 2 Pepsi), iar la Eye Fi Café Bar pot degusta “cocktail-ul îndrăgostiţilor” cu o ofertă speciala in perioada 14-24 februarie: cumperi un Valentine’s cocktail la preţul de 15 lei şi al doilea este din partea casei. Magazinele Karen Millen, Max Mara Weekend şi Marina Rinaldi oferă un voucher de cumpărături în valoare de 50 lei tuturor celor care achiziţionează bilete la cinematograf.

Pentru un cadou special iubitorii de teatru pot viziona “Omul Pescăruş sau Drumul spre Frumos”, o producţie a companiei de teatru D’AYA. Preţul pentru reprezentaţia din data de 14 februarie este de 100 lei pentru 2 bilete. “Omul Pescăruş sau Drumul spre Frumos” este primul spectacol de teatru – acrobatic fabricat în România şi montat de către regizoarea Chris Simion care semnează totodată şi scenariul. Spectacolul îi aduce în scena pe acrobaţii trupei Xtreme: Doru Mois, Casian Badescu, Alina Gheorghe, Madalina Croitoru şi Alina Ulmeanu. “Omul Pescăruş sau Drumul spre Frumos” este o fabulă a zborului şi a desăvârşirii umane. Experiment 100% de la sol până la 15 metri în aer, show-ul este de o sensibilitate uimitoare transmisă prin dans, text, video-proiecţie, acrobaţie, sunet, virtuozitate, forţă.

Pentru o seară romantică reuşită recomandăm cele două săli premium, Grand Studios, unde îndrăgostiţii vor fi întâmpinaţi cu şampanie, capşuni şi ciocolată.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută