Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Zidul plângerii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Zidul plângerii Share Zidul plângerii


De curând am văzut o poză cu Zidul Plângerii din Israel și pandantul lui grecesc: un tip în fața unui bancomat. M-a izbit sarcasmul și în același timp comicul comparației și mi-am adus aminte de mulțimea de bancuri ce vehiculau pe la noi în vremuri nu prea îndepărtate. Se vede că nu doar românul știe să facă haz de necaz. Însă poza aceea nu este caracteristică numai Greciei ci, reflectă o realitate din multe alte țări ale Uniunii Europeane.

O uniune încercată greu de criza care nu vrea să se mai termine sau nu se vrea a fi terminată. Nu cred că alta este situația la noi, atunci când suntem puși față în față cu o „oglindă” a unui portmoneu destul de trist acum, în preajma sărbătorilor de iarnă. Noroc că noi suntem mai optimiști și, indiferent ce spune contul (mai bine să plângă banca decât să plâng eu!), tot mai găsim ceva resurse pentru a ne îndeplini dorințele. „Criza” va trebui acum să ia o pauză. Iar după… după sărbători, potopul!

Chiar suntem dispuși să renunțăm la cadouri de genul călătorii, bijuterii, mașini sau măcar niște gadget-uri electronice ultimul răcnet? Chiar suntem pregătiți să ne întoarcem la fulare tricotate de mătuși iubitoare, un candle-light dinner în propriul apartament sau o excursie ca pe vremea studenției, la cabană? Celor care exclud această ultimă posibilitate le reamintim că pot găsi în paginile noastre câteva adrese utile, unde cu siguranță vor găsi cadoul potrivit.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută