Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Medalion de somon la grătar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Medalion de somon la grătar Share Medalion de somon la grătar


Construit în secolul trecut şi în întregime restructurat în anul 2007, VigoHOTEL, situat pe Bulevardul Independenţei , nr 28, în Ploieşti, este cel mai bun exemplu de artă “Belle Epoque” din judeţul Prahova. Într-o atmosferă rafinată şi armonioasă, unde arhitectura de epocă se contopeşte cu exigenţele modernismului, Vigo Hotel pune la dispoziţia clienţilor şi a oaspeţilor, printre altele, şi un restaurant elegant, unde gurmanzii pot savura preparate culinare tradiţionale româneşti şi internaţionale, atent pregătite de bucătari şcoliţi în străinătate. Cei cărora le place gustul peştelui pot fi serviţi cu un delicios “Medalion de somon la grătar”, care se prepară astfel: se face o marinată din o lingură ulei de măsline, 150 g sirop de ananas şi o lingură muştar de Dijon, în care medalionul de somon se lasă la macerat pentru 1-2 ore. Bucata de peşte se prăjeşte, apoi, pe grătar, la foc moderat, câte patru minute pe fiecare parte. La acest preparat se recomandă o garnitură de legume sote – broccoli, conopidă, morcov şi ciuperci gratinate umplute cu caşcaval. “Medalionul de somon la grătar” poate fi servit alături de un vin Judvei-Dry Muscat. Vigo Hotel, situat la umbra castanilor seculari, este cel mai bun exemplu de artă “Belle Epoque” din judeţul Prahova. Revervări se pot face la numerele de telefon: +40 244 514 501; +40 244 514 538; +40 244 514 539 sau la reservation@vigohotel.ro. Vigo HOTEL este situat în Ploieşti, pe Bulevardul Independenţei, la nr. 28

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută