Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

File de somon cu sparanghel şi sos

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii File de somon cu sparanghel şi sos Share File de somon cu sparanghel şi sos


Dacă vreţi să mîncați ceva deosebit într-un loc de poveste vă recomand restaurantul hotelului Classic Inn, care are sloganul „Liniştea naturii în inima vie a oraşului”.

Deşi nu se află departe de centrului Brașovului, Classic Inn are o locaţie înconjurată de verdeaţă, fiind situat chiar la baza Tîmpei, în zona Brașovului Vechi.

În timp ce bucătarul prepară o specialitate a casei după reţetă proprie, respectînd conceptul de alimentaţie sănătoasă, te poţi delecta cu priveliştea extraordinară de la geam sau din interior (spaţios, luxos, frumos, totul elegant şi de bun gust), poţi aştepta în Colţul de Lectură sau la lobby bar. Eu am ales file de somon cu sparanghel şi sos şi vă recomand să încercaţi şi voi minunăţia asta. Maestrul bucătar a combinat fileul de peşte cu o garnitură de legume în foaie de foietaj: morcovi, broccoli, varză de Bruxelles, conopidă…

Restaurantul are o capacitate de cca 100 de locuri şi poate găzdui diverse evenimente (nunţi, botezuri, mese festive, cocktailuri).

Meniul pentru aceste ocazii este original, conceput de bucătarii Classic Inn în funcţie de dorinţa şi gustul clientului. Preparatele sînt realizate în bucătăria proprie, bucătarii sînt profi, iar locaţia – super faină!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.