Meniu Zile și Nopți

Transilvania Automobile

Comentarii Transilvania Automobile Share Transilvania Automobile
Suntem unicul reprezentant autorizat Renault și Nissan din Sibiu. Te asteptam in showroom-ul din Selimbar DN1 KM 303 + 505 pentru a descoperi noile modele Renault si Nissan si pentru a afla care ti se potriveste!
Mai mult, acoperim servicii de service auto pentru Renault, Nissan și Dacia, oferta noastră îndeplinind toate standardele de tehnologie, instruire profesională, documentație și dotare necesare.
De la operațiuni complexe de reparare până la revizii tehnice periodice, atelierul nostru de mecanică îndeplinește toate standardele în domeniu, fiind pregătit să corespundă celor mai exigente criterii de calitate, tehnicienii noștri de service fiind profesioniști, calificați și echipați cu cele mai avansate instrumente și echipamente.

Detalii loc

Telefon

0269560470

Orar

L-V: 08:30 - 17:30 S: 09:00 - 13:00

Adresa

Selimbar DN1 km 303, Sibiu 557260 Comuna Șelimbăr, Sibiu

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

2 răspunsuri

  1. Foarte slab pregatiti cei de la service ! Pe langa asta, seful de service da explicatii halucinante daca este intrebat de ce nu a remediat o problema precizata de mine, masina fiind in garantie. De evitat acest service !

  2. Orice operatiune dureaza ireal de mult, in medie de 3 ori mai mult decat ar fi nevoie. Dupa ce te miri ce deviz uroas ai de achitat, daca verifici timpul in care s-a lucrat efectiv la masina ta si timpul cat a stat in service va iesi ca la 1 ora de lucru ti-au tinut masina in service 3 ore.
    Nu recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută