Restaurantul Steak HUB este primul din Transilvania care își maturează carnea de vită în locație, respectând punct cu punct toate detaliile sofisticate ale acestui proces riguros, pentru ca tu să te bucuri de miros, gust, suculență, frăgezime și aroma de excepție a cărnii de vită. Vino să vezi, să simți, să savurezi și vei mai vrea! Minim 21 de zile, dar și până la 50 de zile, bucățile de carne așteaptă cuminți să se frăgezească, să-și intensifice gustul, să devină suculente și cremoase, adică gata să te impresioneze.
Vii la noi, studiezi bucățile din frigider, alegi dacă vrei antricot, vrăbioară, mușchi file sau T-bone, apoi, te pregătești încet, lângă un vin bun, pentru clipa în care farfuria ta va conține unul dintre cele mai aromate, moi și delicioase steak-uri pe care le-ai mâncat vreodată. Concepțiile tale despre lume și viață vor fi altele după această experiență de excepție, și n-o să te poți decide dacă ești fericit că friptura a fost atât de bună, că te-ai săturat pe deplin, că vinul ales merge perfect după ea, sau toate acestea la un loc.