Meniu Zile și Nopți

Teatrul Municipal “Matei Vișniec”

Comentarii Teatrul Municipal “Matei Vișniec” Share Teatrul Municipal “Matei Vișniec”
teatrul municipal matei vișniec

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava este una dintre cele mai tinere instituții teatrale de stat din România.

Înființat în 2016, teatrul sucevean reprezintă împlinirea unei vechi nevoi a comunității, devenită stringentă de-a lungul anilor – aceea de a consuma teatru. Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava (TMMVS) este un teatru de repertoriu, cu personalitate juridică proprie, sub autoritatea administrativă a Consiliului Local Suceava.

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” este o instituție publică de spectacole de importanță regională și națională, gazdă a manifestărilor culturale și partener al altor instituții publice sau independente de cultură și artă. Teatrul sucevean realizează spectacole de teatru profesionist, pentru toate categoriile de spectatori, colaborează și realizează proiecte comune cu artiști și instituții din tară și din străinătate, participă la turnee, festivaluri și alte manifestări culturale.

Așa cum apreciază lumea teatrului românesc și criticii de specialitate, deși este la început de drum, TMMVS este un teatru cu mult potențial. Și-a câștigat în scurt timp o foarte bună vizibilitate în lumea teatrală la nivel național și internațional, prin nume importante ale regiei românești care au montat aici spectacole de calitate.

Descoperă aici și alte recomandări culturale din Suceava.

Evenimente la Teatrul Municipal “Matei Vișniec”

Detalii loc

Telefon

0330803995

Orar

L-V: 08:00-16:00

Adresa

Dragoș Vodă nr.1, 720184, Suceava

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută