Meniu Zile și Nopți

Taverna Dogarilor

Comentarii Taverna Dogarilor Share Taverna Dogarilor
Taverna Dogarilor

Taverna Dogarilor

Restaurantul nostru are o capacitate de 64 de locuri in interior si 48 de locuri pe terasă unde vă puteți bucura de clipe frumoase alături de cei dragi.

Mâncarea sănătoasă și proaspătă este unul din motivele pentru care clienții nostri revin deoarece ne aprovizionăm cu o mare parte din materia primă de la producători locali sau ferme locale.

tav1

De asemeni deținem o selecție de vinuri românești: vinuri de Jelna, Liliac, Oprisor, Petro Vaselo, Gitana. In fiecare săptămână, de luni până vineri servim meniul zilei, atat pentru clienții noștri fideli cât și pentru cei care sunt în vizită în oraș. Vă invităm la masă!

tav2

Meniul este gândit de Honoria, chef-ul nostru la cuțite împreună cu bucătarii noștri și este actualizat periodic în funcție de sezon. Servim în fiecare săptămână și meniul zilei de luni până vineri în limita porțiilor disponibile zilnic. Preparatul casei este piatra încinsă unde vă puteți pregăti diferite tipuri de carne (muschiulet de vițel, de porc sau mânzat) cu sare de mare, piper proaspăt, unt și rozmarin. Ospătarii noștri vă stau oricum la dispoziție.

tav3

Evenimentele dau acestui loc viață. Taverna noastră este locul unde orașul prinde viață în fiecare joi și vineri seara. Organizăm de la evenimente tematice (recital de poezie, karaoke, seri de jazz, mandolină, muzică românească), petreceri private, zile de naștere și majorate, degustări de vinuri, prezentări de produse până la nunți și botezuri mai restrânse.

Detalii loc

Telefon

0745 271 271

Orar

L-D: 10:00-24:00

Adresa

Str. Alexandru Odobescu nr. 7, Bistrița

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută