Meniu Zile și Nopți

Storia Cucina Centrale

Comentarii Storia Cucina Centrale Share Storia Cucina Centrale

Preparăm pizza tradițională, folosim ingrediente de la mama ei de acasă. Aluatul este lăsat la maturat între 12 – 36 ore. Făina se cerne în Napoli, roșiile din sosul de roșii au simțit soarele provinciei Salerno și uleiul de măsline pe cel al zonei Puglia. Mozzarella fior di latte și mozzarella di bufala vine tot din Napoli, Grana Padano din Parma, prosciutto cotto, crudo provine din Parma, Bologna și Modena și salam picant din zona Spinata Romana – Roma.

Detalii loc

Telefon

0757900987

Orar

Luni-Joi: 11:00 - 23:00 Vineri-Sambata: 11:00 - 00:00 Duminica: 11:00 - 23:00

Adresa

Piața Unirii 16, Cluj-Napoca 400000

Web

-

Email

-

Social media

Delivery

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email