Meniu Zile și Nopți

SIBIU International Airport

Comentarii SIBIU International Airport Share SIBIU International Airport

Suntem principalul punct de trafic aerian situat în centrul geografic al României, una dintre cele mai diverse și interesante regiuni din Sudul Transilvaniei. Realizăm parteneriate pe termen lung cu companiile aeriene pentru a contribui la dezvoltarea durabilă a regiunii în care ne desfășurăm activitatea și pentru a asigura accesul către destinații din întreaga lume tuturor pasagerilor.

Dorim să asigurăm valorificarea potențialului Aeroportului Internațional Sibiu de a deveni unul dintre cele mai importante noduri de transport din Transilvania în ceea ce privește traficul aerian de pasageri și cargo. Considerăm că acest deziderat se poate atinge prin implementarea unor tehnici de management modern, capabile să asigure exploatarea judicioasă a întregului patrimoniu, a avantajelor și a oportunităților rezultate din poziția geografică coroborate cu nivelul de dezvoltare al infrastructurii.

Să dezvoltăm și să operăm în folosul comunității o infrastructură sistem aeroportuar care să sprijine dezvoltarea economică și socială prin punerea la dispoziție a unor facilități care să însumeze cele mai ridicate standarde de siguranță și securitate, excelență în serviciile oferite clienților, practici de sustenabilitate și conservare a mediului, principii economice bazate pe eficiență.

Această misiune va fi îndeplinită prin dezvoltarea unei forțe de lucru dedicată și calificată, prin maximizarea inovației tehnologice și excelență în guvernanța corporativă. Aeroportul Internațional Sibiu va fi o resursă economică regională care va furniza servicii de aviație comunității de aviație locale și regionale, turiștilor și celorlalte categorii de utilizatori.

Articole in care apare SIBIU International Airport

Detalii loc

Telefon

0732650901

Orar

Non-stop

Adresa

Șoseaua Alba Iulia 73, Sibiu 550052

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută