Meniu Zile și Nopți

Sempre Pizza

Comentarii Sempre Pizza Share Sempre Pizza
sempre pizza

Tradiție și calitate la Sempre Pizza.

Sempre Pizza a fost înfiinţată în 1994 şi este prima pizzerie din oraşul Suceava. Cu un efectiv de peste 10 angajați, Sempre prepară o gamă largă de pizza, mâncăruri tradiţionale, deserturi, salate.

Clienţii noştri sunt firme importante de pe plan local şi naţional. Compania noastră a înregistrat creșteri de peste 10% numai în ultimul an. Avem în prezent 24 de angajaţi cărora li se asigură condiţii optime de promovare în cadrul firmei.

Unul dintre cele mai importante ingrediente la Sempre sunt oamenii noştri.

Bucurându-ne de o reputaţie foarte bună în rândul clienţilor noştri, suntem siguri că produsele şi serviciile companiei noastre vă vor oferi o satisfacţie garantată. Suntem convinşi că veţi găsi în compania noastră partenerul ideal de afaceri. Daca aveţi nelămuriri sau doriţi mai multe detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Cu adevărat GUSTOS!

Avem o deosebită grijă ca produsele noastre să fie proaspete folosind ingrediente de calitate pentru pizza de calitate în fiecare zi. Procesul de producţie constă în coacere în tava și pe vatra, cu bucătărie la vedere, respectând reţetele originale, cantităţile şi sortimentele.

Vezi aici și alte recomandări de restaurante din Suceava.

Detalii loc

Orar

L-V: 08:30 - 21:30 S: 11:00 - 21:30 D: 11:00 - 21:30

Adresa

Bulevardul Ana Ipătescu, nr. 13, Suceava

Social media

Delivery

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută