Meniu Zile și Nopți

Scemtovici & Benowitz Gallery

Comentarii Scemtovici & Benowitz Gallery Share Scemtovici & Benowitz Gallery
Galeria Scemtovici & Benowitz

Galeria Scemtovici & Benowitz deschide porțile unei case de început de secol XX, metamorfozată în galerie de artă contemporană.

Galeria Scemtovici & Benowitz este spațiu creativ al epocii actuale, cu vârfuri de lance aruncate în viitor, pepinieră pentru tineri creatori și laborator util pentru observarea a ceea ce s-a creat înaintea noastră și a pus bazele a ceea ce suntem noi azi.

În plină (dez)ordine a post-disciplinarității și a eclectismului din interiorul formelor de artă, în spațiul (meta)galeriei noastre destinate creației contemporane, dorim să legăm buna cuviință cu îndrăzneala, să găzduim artiști care contestă adevărurile, să deschidem (noi) drumuri pentru unii pe nedrept uitați prin ateliere, cât și pentru consacrați.

Traversăm o perioadă tare în culori cu molime, războaie, crize energetice, noi credințe și mitologii cu un picior în viitor. “Toate-s vechi și nouă toate” și pentru că aceasta este parte din credința noastră, vom încerca să potrivim într-un loc romantismul, singurătățile artistului demiurg care precum “Hoinarul” lui Caspar David Friedrich observă zările și sinele, postmodernismul (de)construcțiilor, actualităților, conceptelor, arhitecturilor și structurilor artelor prezente.

Adăugăm ideilor actuale tradițiile din artă, dorim un dialog în plin miezul sensibilităților contemporane din epoca post-adevărului și a informațiilor false.

Echipa galeriei Scemtovici & Benowitz vă invită ca împreună să facem această călătorie artistică și creativă.

Galeria Scemtovici & Benowitz

Galeria Scemtovici & Benowitz

Detalii loc

Telefon

0734364886

Orar

-

Adresa

Str. Jean-Louis Calderon, nr. 34, București

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută