Meniu Zile și Nopți

Sala Rapsodia (Teatrul Principal)

Comentarii Sala Rapsodia (Teatrul Principal) Share Sala Rapsodia (Teatrul Principal)

Sala Rapsodia are o tradiție de câțiva zeci de ani. Pe frumoasa scenă a acestei săli de spectacol au pășit nenumărați artiști, de la cântăreți la actori de renume, de la ansambluri de dans la întregi echipe artistice ale unor cunoscute teatre bucureștene. Aflată în inima Bucureștiului, chiar pe strada Lipscani, Sala Rapsodia reprezintă un punct de intersecție culturală a capitalei.

De altfel, sub actuala conducere, Sala Rapsodia devine cel mai mare teatru particular din țară, având două săli dotate modern și complet funcționale – Sala Mare (cu o capacitate de 468 de locuri) și Sala Foyer (cu o capacitate ce poate varia între 50 și 100 locuri, în funcție de spectacol).

În momentul de față, noua instituție culturală își propune să fie locul de întâlnire al tuturor iubitorilor de artă și frumos, propunându-și să prezinte publicului bucureștean și nu numai spectacole din toate ariile artistice: teatru, muzical, concerte, balet, dans.

Datorită amplasării sale în Centrul Istoric al capitalei, Sala Rapsodia este și va fi o atracție cultural-artistică nu doar pentru spectatorii autohtoni, dar și pentru turiștii dornici să descopere misterele și frumusețile artei scenice românești.

La Sala Rapsodia veți găsi atât titluri celebre din dramaturgia românească și universală, nume de actori și artiști cunoscuți și admirați, cât și seri dedicate artei dansului, muzicii și chiar și cursuri pentru toate vârstele.

Detalii loc

Telefon

0760252646

Orar

L-V: 10:00-19:00 S: 10:00-14:00

Adresa

Str. Lipscani nr. 53, București

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email