Meniu Zile și Nopți

Sala de Sport Vivertine

Comentarii Sala de Sport Vivertine Share Sala de Sport Vivertine

Fie că antrenamentele tale sunt 1 la 1 sau în grupuri de 2-6 persoane, concentrarea atenției instructorului îndeaproape pe nevoile tale duce la atingerea obiectivelor într-un timp scurt.

Vivertine este locul în care cu siguranță vei găsi o formă de antrenament pe gustul tău, alături de specialiști în sport, sănătate și nutriție ce vor face experiența ta completă.

Credem cu tărie că sportul îmbunătățește calitatea vieții, de aceea, încurajăm practicarea mișcării indiferent de vârstă și de capacitatea de efort, astfel încât copiii, adulții, gravidele și persoanele de 50+, se vor putea bucura de o explozie de energie datorată programelor special adaptate.
Te invităm într-un spațiu modern, aflat în centrul Iașului! Din respect pentru tine, am amenajat facilități de top: aparatură de ultimă generație, sistem modern și performant de climatizare, vestiare încăpătoare, lumină naturală din plin, parcare privată și săli spațioase. Îți promitem încurajări și exerciții eficiente, personalizate, propuse de antrenorii noștri instruiți în străinătate.

Detalii loc

Telefon

0799505136

Orar

Luni-Vineri: 06:00–22:00 Sambata-Duminica: 08:00-20:00

Adresa

Strada Anastasie Panu 26, Iași 700025

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută