Meniu Zile și Nopți

Restaurant Savarin

Comentarii Restaurant Savarin Share Restaurant Savarin
sav2

Restaurant Savarin

Povestea îşi scrie acum primele pagini …

In Mai 2019 a apărut în Bacău, ca dintr-un basm antic, un loc nou şi spectaculos, cu fotolii fine la atingere şi blând colorate, tapet cu motive inspirate de padurea de pe dealul Măgurei, oglinzi discrete şi candelabre din bronz patinat şi lacrimi de sticlă tăiată fin.

sav1

Un loc cu supe turnate din carafe, cărnuri sublim marinate şi garnituri surprinzătoare, somon în sos de smântână şi preparate româneşti atent preparate pentru oaspeţi veniţi din îndepărtate lumi, cu Savarin în formă nouă şi oameni a căror dorinţă este să te facă să te simti special de fiecare dată când vii in vizită.

Un loc pe care unii musafiri deja îl numesc acasa, un loc în care timpul se opreste puţin ca să se bucure de atmosfera  şi de gust, un loc care avea nevoie de un nume pe masură.

A fost ales Savarin. Restaurant Savarin.

Asa cum o reţetă te surprinde prin culoare, arome şi gust, la Savarin credem cu convingere că cel mai important ‘ingredient’ al unui restaurant este fiecare membru al echipei.

Este crucial ca el să aibă experienta necesară pentru a face fată provocărilor şi stim că fără o pasiune extremă este practic imposibil ca rezultatul final să fie pe măsura asteptărilor.

Este un efort comun si continuu, iar totul se reflecta in fiecare farfurie ce ajunge pe masa.

E vorba despre dragoste pentru gastronomie si pentru ingrediente de calitate, despre atentia către fiecare detaliu şi despre dorinţa de a fi cei mai buni.

Evenimente la Restaurant Savarin

Detalii loc

Telefon

0737 282 746

Orar

L-D: 11:30 - 22:00

Adresa

Str. Gheorghe Donici 2bis, Bacău

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută