Meniu Zile și Nopți

Reset Irish Pub

Comentarii Reset Irish Pub Share Reset Irish Pub
Reset Irish Pub

Reset Irish Pub

Câți oaspeți, câtă mâncare, câte farfurii, atâtea povești are și Brăila…

Stimabile domnișoare, doamne, onorați cavaleri și domni însetați de nesfârșite călătorii, constatăm că în jurul numelui Reset s-au gustat multe povești care merită descoperite.

Toate răspunsurile la curiozitățile dumneavoastră le veți simți direct pe papilele gustative, care vă vor delecta întru totul cu o muzică aparte: de preparate autentice și cultură. Brăila, așezare misterioasă care a exprimat profunde transformări de-a lungul timpului, golește pahare adânci de istorie cosmopolită.

Un adevărat Europolis la porțile orientului, Brăila a tăcut când a vrut și a clădit cele mai frumoase colțuri de istorie. Unul dintre cele mai vechi orașe din țară, Brăila a vădit civilizații din toate colțurile lumii iar la final de secol XX, a fost cel mai mare port de la Dunăre. Simetriile străzilor și arhitectura libertină, spectaculoasă și instinctivă au transformat orașul într-unul copertat cu povești de necrezut.

reset1

Toată splendoarea orașului Brăila din secolul XX s-a înfăptuit datorită civilizațiilor străine care au poposit pe meleagurile noastre, printre care amintim de greci, unguri, bulgari, izraeliți, turci, ruși, germani, austrieci, italieni, sârbi, macedoneni, ruși, elvețieni, albanezi, rromi, englezi și francezi. În acea perioadă de demult, portul Brăila reprezenta toată bunăstarea care cultiva valoarea și prestigiul zonei.

Din Port și până în zona Călărașilor, unde ne poziționăm noi nu este distanță lungă și era imposibil să nu vă povestim de parfumul locului. Călătorind prin Brăila, când urcați de la Faleza Dunării și ajungeți la tribunal, veți poposi direct la Restaurant Reset Irish Pub.

Cum mai mergeți o bucată de vreme, drept în față pe stânga va fi Primăria Brăila și în dreapta, Bulevardul Independenței și Restaurant Scuar by Reset, tot locația noastră, dar povestim pe îndelete dacă rămâneți în poveste.

reset2

Cu o experiență de peste 10 ani pe piața brăileană, brandul Reset este recunoscut printre consumatori pentru calitatea serviciilor de calitate înaltă şi profesionalismul de care dă dovadă. În prezent, deținem 3 locații, o pensiune cu spațiu de cazare, organizări de evenimente şi două restaurante situate în inima Brăilei.

Pentru ca povestea Reset Irish Pub să fie completă și să o putem scrie, este nevoie de oameni, de dumneavoastră. Motiv pentru care vă invităm să punem împreună zâmbete pe buze și papile. Dacă vinul e balsam, să-l bem împreună, dar întâi sunați și hai să ne descoperiți!

Va urma și o să vă placă… la Reset Irish Pub.

Detalii loc

Telefon

0239 666 666

Orar

L-S: 08:00-24:00 D:12:00-24:00

Adresa

Str. Calea Călărașilor nr.51, bl.104, parter, vis a vis de Tribunal, Brăila

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută