Meniu Zile și Nopți

Restaurant Black Eagle

Comentarii Restaurant Black Eagle Share Restaurant Black Eagle

Situat în Piaţa Unirii, chiar în centrul pasajului Vulturul Negru – monument arhitectonic reprezentativ al Oradiei şi Transilvaniei în stilul secession, restaurantul îi poartă cu mare mândrie şi numele.

“Odată cu deschiderea restaurantului nostru sub pasaj, cred că am reuşit să aducem un suflu nou şi elegant în incinta pasajului, pe măsura creaţiei arhitecturale a palatului. Ne dorim ca toţi cei care ne trec pragul să trăiască o experienţă memorabilă”, a declarat proprietarul restaurantului.

Conceptul designului interior al localului este unul actual şi stilat, gândit până la ultimele detalii de specialişti în domeniu. Dispune de un spaţiu în interior cu aproximativ 50 de locuri şi de o terasă cu aceeaşi capacitate.

“Pasajul Vulturul Negru este cel mai important monument în stil secession din Oradea. Prin urmare, am abordat cu mult entuziasm provocarea de a crea un concept de design interior care să se ridice la prestanţa locului. Elementele decorative din interior reflectă perioada sesession, dar sunt reinterpretate şi aduse, cu stil, în actualitate. Am folosit elemente zoomorfe, vitralii, tapet personalizat, decoruri sculptate din lemn masiv, toate puse în valoare de o cromatică spectaculoasă şi o ambianţă luxuriantă”, a declarat Robert Tuzson, Co-Fondator MITRANI DESIGN.

Detalii loc

Telefon

0746993377

Orar

M-D: 12:00 - 23:00

Adresa

Piața Unirii, Oradea 410100

Social media

Delivery

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută