Meniu Zile și Nopți

Rematch București Mall

Comentarii Rematch București Mall Share Rematch București Mall
Rematch București Mall

Rematch București Mall

În era digitală în care trăim, adolescenții caută mereu noi moduri de a se distra și de a petrece timpul liber.

Și ce poate fi mai captivant decât o petrecere într-un loc special creat pentru pasionații de jocuri arcade?

Rematch, cunoscutul concept de sală de jocuri din București Mall, a devenit rapid un hotspot al petrecerilor pentru adolescenți, transformând ideea de distracție într-o experiență unică și plină de adrenalină.

Rematch1

Arcade Teenage Party este conceptul inovator lansat de Rematch, sala de jocuri arcade, care a revoluționat modul în care adolescenții sărbătoresc zilele de naștere sau orice alt eveniment important din viața lor. Rematch aduce în prim-plan o experiență unică și interactivă, plină de distracție și adrenalină, într-un mediu prietenos și modern.

Locația dispune de o selecție impresionantă de jocuri arcade, de la cele clasice și nostalgice, până la cele mai noi și inovatoare. Cu o gamă largă de opțiuni, fiecare adolescent își va găsi jocul preferat și va descoperi noi provocări care să îi pună abilitățile la încercare.

Rematch2

Petrecerile la Rematch nu se rezumă doar la jocuri individuale, ci încurajează interacțiunea și prieteniile noi. Adolescenții pot juca în echipă, se pot provoca reciproc sau pot experimenta jocurile multiplayer care le vor stimula spiritul competitiv și le vor consolida relațiile.

Detalii loc

Telefon

0756 050 600

Orar

L-D: 10.00-22.00

Adresa

Calea Vitan 55-59, București

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută