Meniu Zile și Nopți

Paradis Corso

Comentarii Paradis Corso Share Paradis Corso

Restaurantul PARADIS CORSO este situat  in Braila , Bulevardul Dorobantilor nr 3 , Bl A1, Parter, vis a vis de Catedrala Nasterea Domnului, langa BCR. 
Restaurantul functioneaza din anii 1980 si a fost renovat ultima data in anii 2012 -2013. 

Redecorarea actuala are influente orientale, in culori calde, draperii cu fir auriu, tapet oriental  si candelabre sclipitoare. Sala este imbracata in mocheta asortata iar ringurile de dans 2 la numar cu parchet lacuit perfect pentru petrecerile cu dans. Mobilierul este format din scaune tapitate in culori vesele si mese rotunde de 10 persoane. De asemenea restaurantul dispune si de mese dreptunghiulare  aranjamentul salii facandu-se in functie de preferinta si viziunea clientilor. 

Pe timp de vara restaurantul  dispune de o terasa imensa, cu bolta de vita de vie, plante ornamentale, copacei , braduti , mobilier comod perfect pentru  relaxare  in mijlocul orasului aglomerat. Capacitatea restaurantului  este de 150 de locuri astfel incat suntem pregatiti sa organizam evenimente importante in viata dumneavoastra precum nunta, botez, majorat, ciorba de potroace, pomana,  etc.

Detalii loc

Orar

L-J: 10:00-22:00 V-D: 10:00-06:00

Adresa

Bulevardul Dorobanților 3

Email

-

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută