Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2023

MindHub București Unirii

Adrian Zăvoianu De Adrian Zăvoianu
Comentarii MindHub București Unirii Share MindHub București Unirii
MindHub Bucuresti

MindHub București Unirii

MindHub București Unirii este un club de programare pentru copiii cu vârsta între 6 și 15 ani, care urmărește o responsabilizare digitală a acestora, prin joacă. În cadrul cursurilor, copiii se transformă din utilizatori în creatori de programe digitale adaptate vârstei și nivelului lor de cunoștințe.

Vezi Program MindHub București!

Practic, ei creează prin liniile de cod generate, aplicații, scenarii, povești, misiuni. În cadrul MIndHub copiii își dezvoltă cee 12 abilități esențiale în secolul XXI, de la creativitate, la gândire critică, de la socializare la informații tehnice.

Cursurile MindHub București Unirii sunt dezvoltate astfel încât să încurajeze și spiritul de echipă, pentru că fiecare copil primește propriul rol și sarcini interconectate cu ceilalți. Modul de predare din cadrul MindHub reușește să contureze un spirit de competitivitate corect, copiii fiind martorii și coordonatorii competițiilor purtate de roboți sau personaje.

MindHub București Unirii este unul din punctele de start în care copiii vor învăța să fie fairplay față de ceilalți și, deasemenea, să etapizeze și să analizeze fragmentat un proces, astfel încât să îl îmbunătățească până în punctul în care își atinge randamentul maxim, în cel mai scurt și eficient mod. Cursanții exersează permanent gândirea matematică, strategică și algoritmică, organizarea în spațiu sau în plan, precum și creativitatea, viteza de reacție, motricitatea și independența deciziilor.

Prin crearea și prezentarea jocurilor și animațiilor, programând comportamentul roboților, în grupuri mici și prin joc, copiii învață să socializeze, dobândesc abilități și calități sociale suplimentare, precum și cunoștințe importante pentru viitor.

Mentorii MindHub București Unirii sunt specialiști – pedagogi, matematicieni și informaticieni, care mențin cu succes atenția copiilor în timpul activităților și le încurajează creativitatea și dorința de a-și atinge obiectivele.

Metodologia pe care Mindhub o folosește pentru a-i învăța pe copii să programeze computere se bazează pe gamification (învățare prin joacă) și lucrul în echipe mici, la o varietate de proiecte și jocuri.

Copiii câștigă experiență, care este foarte importantă pentru viitor, creând și prezentând propriile jocuri și animații, codând roboți si lucrând în grupuri mici. Informatii privind programa cursurilor puteți găsi detaliat pe www.mind-hub.ro .

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.