Având ca specific bucătăria japoneză, Kintaro Sushi & More își surprinde plăcut clienții încă de la intrare, cu o atmosferă intimă, decor deosebit, de inspirație est asiatică și personal cald și serviabil.
Adrian Baziliuc, managerul Kintaro Sushi & More, spune că a ajuns la Oradea în primăvara anului 2019. Fiind pasionat de bucătărie încă de mic, cochetând cu această meserie la restaurantele din Chișinău, și-a dat seama că lipsește ceva de pe piața restaurantelor orădene. Astfel, în scurt timp, a deschis un restaurant mic cu specific asiatic, axat mai mult pe deliwery. La început s-a lovit de problema că nu prea găsea bucătari cu acest specific. Așa că a trebuit să-i formeze. Încet, încet, l-a convins și pe fratele-său, student la Oradea să i se alăture.
Când restaurantul a început să meargă, a venit pandemia. „Simțeam, totuși, că trebuie să trec la alt nivel. La ceva mai mare. Clienții erau tot mai mulți și doreau un spațiu adecvat unde să se simtă bine când iau masa. Așa că am găsit spațiul acesta”, povestește managerul Kintaro Sushi & More.