Meniu Zile și Nopți

Vega Hotels

Comentarii Vega Hotels Share Vega Hotels
Vega

Vega Hotels

Un concept inovativ de ospitalitate, un mix reușit între facilitățile specifice turismului de afaceri și ale celui de relaxare: Vega Hotels reprezintă destinația ideală pentru turiști individuali sau grupuri de turiști, dar și pentru orice tip de Evenimente, corporate, sociale sau private.

Confort și siguranță, gastronomie urbană și internațională, facilități complexe, proximitatea și excelenta panoramă asupra Dunării.

Experienţa de până acum în domeniul hotelier se regăsește din plin în serviciile de calitate pe care le oferim, în dotările suplimentare de care vă veți bucura pe parcursul șederii, în serviciile de restaurant cu materii prime de cea mai bună calitate achiziționate cu preponderenta de la producători autohtoni.

bistro

Conceptul Vega Hotels propune o nouă abordare care își pune amprenta pe siguranța oaspeților noștri dar și a personalului, politici tarifare și de vânzare flexibile, toate adaptate  specificului perioadei  și pieței turistice gălățene.

Trăiți clipe de neuitat alături de echipa Vega Hotels, pe malul Dunării gălățene, bucurându-vă de senzaționalele obiective turistice din zona.

Detalii loc

Orar

always open

Adresa

Bd. Marea Unire nr. 107, Galați

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email