Meniu Zile și Nopți

Happy Cinema Focsani

Comentarii Happy Cinema Focsani Share Happy Cinema Focsani

CE ÎNSEAMNĂ HAPPYCINEMA ?

HAPPYCINEMA® este exact ceea ce te aștepți să fie: cinematograful tău preferat, unde mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi.

La HAPPYCINEMA® petreci timp de calitate împreună cu cei dragi sau cu colegii, și ai mereu promoții și oferte speciale, de care poți beneficia – totul pentru ca tu să te simți minunat la noi, încă din foyer.

Iar dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmărește-ne pe Facebook și intră des pe site, unde poți face și rezervări, din vreme, la filmele preferate.

Folosim logistică și tehnologie de ultimă oră, indiferent că este vorba de amenajarea sălii de cinema și a foyer-ului sau de sistemele hi-tech de proiecție video și redare audio. Cinematograful din Focșani, aflat în incinta Promenada Mall, este un digiplex cu 2 săli echipate pentru proiecție 3D și 2D, sunet Dolby Digital Surround și are o capacitate de 218 locuri. Foyer-ul dispune de un spațiu generos, care te transpune publicul în lumea cinematografică.

Sălile noastre de cinema sunt echipate cu:

Sisteme de proiecție digitale

Dolby Digital Surround

Fotolii confortabile de o calitate superioară

Sistem de proiecție MasterImage 3D

Detalii loc

Telefon

0237631433

Orar

L-D: 10:00-23:30

Adresa

Adresa: Calea Moldovei nr. 32, in incinta Promenada Mall

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută