Meniu Zile și Nopți

Grafton Sandwiches & Coffee

Comentarii Grafton Sandwiches & Coffee Share Grafton Sandwiches & Coffee
graf2

Grafton Sandwiches & Coffee

Salutare și bine ai venit la Grafton Sandwiches & Coffee.

Scopul nostru este să îți preparăm pe loc, în localul nostru “open kitchen”, cele mai gustoase sandwich-uri, sub diferite forme și cu diferite arome.

graf1

Cu ajutorul ingredientelor proaspete și a pasiunii pentru mâncare, vrem să îți oferim sandwich-ul ideal pentru gusturile tale.

În 2020 am luat hotărârea să ne adunăm mai mulți membri din familie și să punem bazele acestui local special pentru noi, pe care cu timpul sperăm să îl îndrăgești, iar la începutul anului 2021 am avut inagurarea.

Te așteptăm cu feluri variate de opțiuni pentru micul dejun sau orice moment al zilei când simți nevoia să îți potolești foamea. Poți să alegi din sandwich-urile noastre delicioase cu pâine toast, baghete, ciabatta, bagel sau învelite cu grijă în wrap. Îți plac salatele? Meniul nostru are și câteva salate pentru tine.

Grafton Sandwiches & Coffee

De asemenea, dacă dorești să te îndulcești după ce ai terminat cu mâncarea, nu am uitat de mult iubitul desert sau produsele de patiserie proaspăt coapte.

Și, în cele din urmă să nu uităm de meniul nostru de cafea de specialitate (specialty coffee), frappe și băuturi răcoritoare de la BlackCoffee.

graf5

Avem opțiuni pentru fiecare preferință, te așteptăm cu drag să ne cunoaștem și să încerci produsele noastre !

Detalii loc

Telefon

0365 410 411

Orar

L-V: 07:00 - 18:00 S-D: 09:00 - 16:00

Adresa

Piața Trandafirilor nr. 51, Târgu Mureș

Email

-

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută