Meniu Zile și Nopți

Grădina cu filme – Cinema & More

Comentarii Grădina cu filme – Cinema & More Share Grădina cu filme – Cinema & More

Proiectul ,,Grădina cu Filme – Cinema & More” reprezintă o inițiativă creart (Centrul de Creație, Artă și Tradiție) ce își propune să aducă în prim plan perioadele semnificative ale evoluției cinematografice auditoriului său cinefil, proiectând pe același ecran povești nemuritoare menite să încânte, să uimească, dar și să-și educe publicul.

Grădina devine, pe rând, un cinematograf în aer liber, o sală de concerte acustice, un adevărat club de comedie prin spectacolele de improvizație și stand-up comedy, iar, nu în ultimul rând, un teatru de vară care va prezenta întregul sezon producții cu abordări clasice sau moderne.

Detalii loc

Telefon

0744723462

Orar

L-D: 12:00-02:00

Adresa

Piața Alexandru Lahovari 7

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Un răspuns

  1. Bună ziua.Am cumpărat un videoproiector de 8000 lumeni plus ecran gonflabil de 30 metri pătrați. Am vrut să dau filme în aer liber la Târgu Ocna, dar primaria nu mi-a acordat nici un spațiu, m-a costat în jur de 10000 de euro,l-am cumpărat acum 2 ani și stau cu el în casă. Ajutați-mă să îl vind la jumate de preț adică 5000 de euro cu tot cu ecran.videoproiector marca Panasonic pt-mz770 wuxga.Va mulțumesc. TEL 0770458157

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută