Meniu Zile și Nopți

Grădina Alhambra

Comentarii Grădina Alhambra Share Grădina Alhambra

2021 – Asociația Culturală Teatrul Independent Elisabeta începe proiectul de reamenajare a Grădinii Alhambra, cu scopul de a reda Bucureștiului un spațiu cultural istoric. Cu o capacitate de 150 de persoane, Grădina Alhambra își păstrează și destinația de restaurant, fiind gata să-și primească spectatorii la concerte, proiecții de film, iar în viitor și la spectacole de teatru.

Scena Grădinii Alhambra a găzduit, până acum, o paletă muzicală diversă – de la pop-operă la muzică lăutărească, de la concerte de muzică interbelică ale unor artiști consacrați la seri de muzică având în prim-plan artiști tineri, aflați la început de drum. Pe viitor, Grădina Alhambra va găzdui spectacole de teatru, expoziții, dar și petreceri tematice și seri de film.

Unde se împrietenesc burgerii cu coastele de porc, bulzul românesc și friptura de rată? La Grădina Alhambra. Bucătăria noastră urbană se adresează vieții agitate a Bucureștiului, dar și savurarii de preparate odihnite în sosuri și garnituri cu dichis. Meniul vine cu preparate pentru toate gusturile: de la mâncăruri tradiționale la feluri principale sofisticate.

Evenimente la Grădina Alhambra

Detalii loc

Telefon

0727703703

Orar

L-D: 10:00

Adresa

Strada Constantin Mille 13

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email