Meniu Zile și Nopți

Gloria Jean’s Coffees City Park

Comentarii Gloria Jean’s Coffees City Park Share Gloria Jean’s Coffees City Park
In 2004 Grupul de firme Gourmet a semnat un contract de Master Franciza cu Gloria Jean’s Gourmet Coffees din SUA acoperind Romania, Ungaria si Bulgaria. In Romania Gourmet Products Servicii si-a inceput operatiunile ca Master Francizat. In acelasi timp, s-a infiintat Gourmet Coffee and Tea Shops Servicii ca si operator al coffee-shopurilor si kioskurilor Gloria Jean’s Coffees.
In 2005 primul coffee-shop Gloria Jean’s din Romania si-a inceput operatiunile in Plaza Romania.
Alte coffee shop-uri au fost deschise in Bucharest Mall si Carrefour Feeria. In 2008, Gloria Jean’s a mai facut trei pasi importanti intr-o piata foarte competitiva, prin deschiderea a trei noi cafenele, in Baneasa Shopping City, Carrefour Jupiter Pitesti si TulipInn. Incepand din 2009 au urmat: AFI Palace Cotroceni, Eurotower – Floreasca, Oradea Shopping City , Aeroportul International Henri Coanda, Piata Victoriei si Piata Romana.
Gloria Jean’s Coffees este hotarata sa ofere o experienta extraordinara in privinta cafelei. Cu acest scop, noi am inceput sa prezentam consumatorilor romani o mare varietate de Cafea si Ceaiuri Gourmet din intreaga lumea.
Veniti sa descoperiti cafeaua despre care n-ati stiut pana acum ca va place atat de mult. In coffee-shop-urile noastre va oferim un ambient comfortabil unde va puteti bucura de cafeaua preferata. Colectia de cafele Gloria Jean’s este, de asemenea, disponibila pentru cine si le doreste acasa.
Dragostea ta pentru cafeaua gourmet si gustul tau desavarsit ne face sa incercam tot timpul sa fim mai aproape de tine!
Citeste ce spune Mihai Florescu, Manager Operational despre Gloria Jean’s Coffees România

Detalii loc

Telefon

0720300599

Orar

L-D: 08:30 - 22:00

Adresa

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C, Constanța 900419

Email

-

Social media

Delivery

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută