Meniu Zile și Nopți

Ganesha Caffe Victoriei

Comentarii Ganesha Caffe Victoriei Share Ganesha Caffe Victoriei

Ganesha Caffe Victoriei

Bogăția armonioasă care compune cadrul oriental al acestei cafenele din București, pornește prin mixarea elementelor clasice cu cele moderne. Paleta vie de culori prezentă atât în cadrul fiecarei piese de mobilier cât și în obiectele decorative însuflețește lounge-ul, oferindu-i o amprentă unică menită să confere profunzime și să scoată în evidență cultura orientală.

Totul este într-o armonie completă, astfel ca din orice punct începe vizualizarea decorului specific acestui lounge bar din București, cadrul este unul cursiv și fluid. Acesta se derulează armonios, ca un dans oriental. Pentru a exista o conexiune puternică între minte, suflet și atmosfera creată, muzica indiană o să vă vrăjească, inducându-vă o stare de relaxare și îndrumându-vă la meditare.

Atmosfera orientala specifica noului lounge bar Ganesha din Calea Victoriei nu se simte doar prin decor și muzică, totul prinde și mai mult contur prin prisma mirosul specific, aproape hipnotizant. Infuzia ceaiurilor din plante indiene cu aromă savuroasă o să vă gâdile simțul olfactiv încă de la intrare, iar aburul cu miros pastelat de mere, vișine sau caise oferit de narghilele frumos ornate o să vă transfere în peisajele sublime din India.

Cocktailuri spumoase, cafea proaspăt măcinată din cele mai fine boabe, infuzie de plante arăbești, narghilea cu arome selecte aduse din celălalt capăt al lumii și un decor captivant oriental, așa își face simțită prezența zeita Ganesha în lounge bar-ul omonim, Ganesha Caffe.

Ganesha Caffe Victoriei

Detalii loc

Telefon

0748 336 677

Orar

L-J: 10:00-02:00 V-S: 10:00 - 04:00 D: 10:00-02:00

Adresa

Calea Victoriei nr. 20 030027 București

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută