Meniu Zile și Nopți

English Bar

Comentarii English Bar Share English Bar
English Bar

English Bar

Celebrul English Bar de la InterContinental Athénée Palace atrage cu lumina delicată și comfortul decorului în stil englezesc, și cu poveștile cu intrigi și spioni din perioada interbelică, când localul era unul dintre cele mai populare baruri din București.

bar1

Dacă pereții acestui loc ar putea vorbi, imaginați-vă toate poveștile pe care le-ar spune despre locul preferat al societății mondene a Bucureștiului din timpul celor două războaie mondiale.

Vă invităm să pătrundeți în atmosfera de mister a unui local cu un trecut tumultos, în care își petreceau timpul spionii și personalitățile influente ale perioadei interbelice.

Asezați-vă confortabil într-un fotoliu și savurați un cocktail, cinstiți-vă prietenii la o bere sau încercați mâncărurile cu specific internațional din meniu.

bar2

Acest local intim, unde muzica completează atmosfera  discretă creată de luminile candelabrelor, este locul ideal pentru a vă relaxa în timpul zilei la o ceașcă de ceai sau cafea, sau pentru a avea o întâlnire liniștită savurând specialitățile culinare.

bar3

Descoperiți secretele celebrului English Bar, un loc încărcat de istorie și povești cu spioni!

Detalii loc

Telefon

0731 305 777

Orar

L-V: 13:00 - 1:00 AM S-D: 18:00 - 2:00 AM

Adresa

Episcopiei 1-3, în cadrul hotelului InterContinental Athénée Palace, București 

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută